I

n 2017 kochten wij een touwlamp van het model “Losbandige Bamboe” bij van Vliet Lighting. De lamp is een echte blikvanger en hangt inmiddels 2 jaar boven de eetkamertafel in onze woonkamer. Menig project en etentje heeft hij al bij kunnen lichten.

Na het kopen van onze lamp, kwam er een bijzondere samenwerking tussen Govert van Vliet en mij tot stand. Door een reorganisatie op mijn werk werd ik boventallig verklaard en besloot ik een andere weg in te slaan. De weg naar content management in combinatie met mijn creativiteit gebruiken in de vorm van fotobewerking met behulp van Photoshop.

Govert bood mij een unieke kans om ervaring op te doen in de nieuwe werkrichting en daarmee een begin te maken met de opbouw van een portfolio.

Ik heb een bak aan ervaring op kunnen doen, tijdens het vullen van een aantal van de verkoop kanalen van Van Vliet (Etsy en Bol). Stoeien met foto’s, achtergrondjes, formaten en logo’s. Elke omgeving heeft weer zo zijn eigen eisen. Met volhardendheid is het gelukt om alle producten van Van Vliet te kunnen uploaden.

Het is fijn om samen te werken met iemand die passie heeft voor wat hij doet!

Petra Kramer

Het meest heb ik genoten van het feit dat ik betrokken mocht zijn bij de opzet van de nieuwe site ‘Van Vliet Lighting’. Ik mocht meedenken, positief kritisch zijn maar ook mijn eigen creativiteit inzetten om de website een mooie uitstraling te geven. Sommige ideeën hebben de eindstreep gehaald anderen niet, maar al met al hebben wij een moois neer kunnen zetten.

Ik zal altijd met een goed gevoel terug denken aan van Vliet Lighting. Een bedrijf dat is opgezet vanuit een goed en mooi hart met oog voor bijzondere interieurs.

Ik dank Govert voor het feit dat hij mij deze ‘opportunity’ heeft gegeven. Het heeft mijn weg naar iets anders zeker verrijkt. Ik wens hem dan ook het allerbeste voor de toekomst.

‘Keep up the good work’!